Yearbook 2018/19

Inspirationen till Yearbooken är hämtad från basketklubben Solna Vikings och blir något liknande.

Raptorsklubbarna Östervåla Buzzards och Heby Hawks i Heby Kommun samt Färnebo Eagles och Sandviken Seahawks i Sandvikens kommun kommer att ge ut en tidning (Yearbook) i 4-färg under september månad. Syftet med tidningen som kommer att vara i A4-format är att marknadsföra våra fyra basketklubbar i området och få basketintresset att öka. Vi vill att fler skall komma och prova på basket i våra träningsgrupper. Tidningen kommer att innehålla presentation av klubbarnas verksamhet, intervjuer med spelare, coacher, föräldrar och övriga ledare. Reportage och fakta m m och tidningen skall finansieras till största del av annonser från lokala annonsörer.

Såhär kan tidningen komma att se ut inuti.

Tidningen skall ha en riktad distribution till barnfamiljer inom våra verksamhetsområden som är Heby och Sandvikens kommun. Vårt mål är att så många familjer som möjligt i dessa kommuner, skall ha vår tidning i sin hand under september månad 2018. Klubbarna kommer att vara aktiva i skolorna till hösten och i samband med besöken där kommer tidningen att delas ut. Dessutom kommer sedanlig utdelning i brevlådor ske hos aktuella hushåll.

Tidningens upplaga blir 10 000 ex och den innehåller 40 sidor. Presstop 31 augusti. Utdelning sker under hela september månad 2018.

Vill du vara med och hjälpa oss att nå ut med denna tidning genom att beställa en annons? Kontakta då Thomas Lönnström, 073-9926260 eller mejl: thomas@ostervalabuzzards.se. Du kan även kontakta Erik Engvall på telefon 076-1132613 (endast kvällstid)

Annonskostnaderna varierar beroende av storlek och placering i tidningen. Den billigaste annonsen kostar 400 kr och en annons på tidningens baksida kostar lite mer.

OBS! Företag/annonsörer som har tecknat ett sponsoravtal (minst brons) med nå-gon av Raptorsklubbarna för den kommande säsongen 2018/19 erhåller 20% rabatt på annonskostnaden. 


Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*